Gastenboek

Bij wijze van Gastenboek kunt u in deze log algemene opmerkingen, vragen of suggesties naar aanleiding van of over deze weblog kwijt!

Advertenties

24 thoughts on “Gastenboek

 1. Hey Casper, ik kom graag op je weblog omdat hij goede, serieuze informatie bevat en ook vind ik de vormgeving erg mooi. Kleurrijk en rustig tegelijk en prettig leesbaar bovendien. Groet, Chiara 😉

 2. goedemorgen,
  Ik hou het liever bij mijn nickname is anieta, prive word ik ook zo genoemd. Ik zou graag met iemand willen mailen of chatten over het katholiek geloof. Ik heb zelf een ander geloof en dat wil ik ook zo houden, alleen de man waarmee ik nu om ga is zwaar katholiek, ik wil hem respecteren in zijn keus, en als er dingen zijn dan wil ik hem helpen. Kan ik geaccpeteerd worden voor b.v. een katholiek huwelijk b.v. hij is nu bv aan het vasten stel dat ik zijn vrouw was dan had ik hem daar wel in gesteund. Maar ik zou zelf niet zijn geloof aannemen. Ik heb erg veel voor hem over.kan een katholiek samen wonen met een niet katholiek en kan een niet katholiek gewoon in de kerk komen. ik hoop gauw op een reactie, ik zit er namelijk wel mee.

 3. Geachte lezers,

  De werkgroep transgender, religie, levensbeschouwing en ethiek is opzoek naar theologen,dominees, geestelijk verzorger en wetenschappers die zich hebben verdiept in transseksualiteit binnen de Katholieke kerk.

  Voordat u contact met mij opneemt kunt u eerst onze website bekijken. http://www.t-image.org

  Met vriendelijke groet,

  Hr. Yvo M. Vas Dias Postma
  Casemanager
  Werkgroep transgender, religie, levensbeschouwing en ethiek
  Secretaris
  Stichting T-Image
  http://www.t-image.org

 4. Een mooie site. Vooral de geloofsbeleidenis die u zelf had gemaakt vond ik mooi en zeer compleet.
  Ik zal in de toekomst zeker nog vaak terugkomen om mee te lezen.

 5. Hoi Casper!

  Je was onlangs jarig, zag ik op Rorate!

  Daarom: PROFICIAT!!

  En bedankt voor je goede wensen voor het nieuwe jaar!
  Eensgelijks wens ik jou alle goeds toe en Gods Zegen in 2007!

  Pax et Bonum!

  Emmanuel

 6. Hallo Casper,

  je hebt een zeer mooie weblog en ik sluit me aan bij de andere positieve reacties.
  Toch zou ik ook wat informatie over Casper zelf willen en of je ermee in contact kunt treden, dus laat eens wat van je horen

  groeten en veel zegen

  henk

 7. Geachte lezers,

  De werkgroep transgender, religie, levensbeschouwing en ethiek heeft 2 nieuwe websites. Op onze websites kunt u informatie vinden over transseksualiteit en religie binnen verschillende religieuze en levensbeschouwelijke stromingen. De werkgroep heeft in 2006 onderzoek gedaan onder religieuze en levens-beschouwelijke transseksuelen. Het onderzoek Een steun in de rug? kunt u downloaden via:
  http://www.t-image.org.

  Met vriendelijke groet,

  Yvo M. Vas Dias Postma
  Casemanager
  De werkgroep transgender, religie, levensbeschouwing en ethiek
  http://www.transenreligie.blog2blog.nl
  http://net.clubs.nl/transseksualiteitenreligie

 8. Dit is de eerste keer dat ik jullie website bezoek. Fantastisch, Ga zo door en Gods rijke zegen jullie toegewenst.
  Jan Quaedvlieg

 9. Ik ben enorm geboeid door jullie weblog.
  Het heeft mijn leven verandert.
  Nu weet ik het voorgoed.
  Ik ga voortaan links in plaats van rechts.
  En mocht ik toch rechts gaan,
  dan weet ik dat ik het pad niet alleen zal bewandelen.

  Met dank aan God,

  Adieu

 10. Kom uit Babylon!

  Wat Todd Bentley doet is het werk van satan. hij heeft geen boodschap. De bijbel leert ons dat we mensen moeten toetsen aan de wet en aan hun getuigenis. Nou sommige mensen zullen denken dat de pinkstergemeenten een lokaal probleempje zijn, maar in feite vormt het een groot onderdeel van satans plan voor de eindtijdstrijd.

  Toen zag ik een tweede beest, dat opkwam uit de aarde. Het had twee horens, net als een lam, en het sprak als een draak. 12 Voor de ogen van het eerste beest oefende het heel diens macht uit. Het dwong de aarde en alle mensen die erop leefden het eerste beest, dat van zijn dodelijke verwonding genezen was, te aanbidden. 13 Het verrichtte indrukwekkende tekenen, het liet voor de ogen van de mensen zelfs vuur uit de hemel neerdalen op de aarde. 14 Het wist de mensen die op aarde leven te misleiden door de tekenen die het voor de ogen van het eerste beest kon verrichten. Het droeg hun op een beeld te maken voor het beest dat ondanks zijn steekwond toch leefde. 15 Het kreeg de macht om dat beeld leven in te blazen, zodat het beeld van het beest ook kon spreken en ervoor kon zorgen dat iedereen die het beeld niet aanbad, gedood zou worden. 16 Verder liet het bij alle mensen, jong en oud, rijk en arm, slaaf en vrije, een merkteken zetten op hun rechterhand of op hun voorhoofd. 17 Alleen mensen met dat teken xe2x80″ dat wil zeggen de naam van het beest of het getal van die naam xe2x80″ konden iets kopen of verkopen.

  God maakt het ons niet onmogelijk moeilijk om deze profetie te begrijpen. Beesten in de bijbel zijn koninkrijken of machten. Het eerste beest is de katholieke kerk ( die anders is dan andere beesten omdat het een unie van kerk en staat is). Het tweede beest kwam op vlak na de 1260 jaren verdrukking van openbaring en wordt beschreven als een dier dat uit de aarde opkwam en Christelijke kenmerken heeft ten tijde van zijn opkomst. Aarde wordt in de bijbel als tegenbeeld gesteld van zeeen. Waar zeeen staan voor volken en naties, staat het land voor een lege plek. De VS is de enige grootmacht die aan alle bijbelse criteria voldoet voor het tweede beest. Indien er in deze profetie staat dat zij een beeld moeten maken voor het eerste beest (dat is de roomskatholieke kerk) houdt dit in dat de VS een eenheid zullen vormen tussen kerk en staat. Wanneer deze theocratie zal zijn gevestigd heeft zij een beeld gemaakt van de katholieke kerk. De twee beesten zijn vooral met elkaar verbonden door de zondagsaanbidding. Op deze manier erken je de autoriteit van satan boven die van de schepper.

  Om dit nu toe te spitsen op Todd Bentley: de bijbel zegt “Het verrichtte indrukwekkende tekenen, het liet voor de ogen van de mensen zelfs vuur uit de hemel neerdalen op de aarde. 14 Het wist de mensen die op aarde leven te misleiden door de tekenen die het voor de ogen van het eerste beest kon verrichten” Vuur in de bijbel staat voor de heilige geest. De heilige geest van God is zacht vertederend en spreekt tot je hart wanneer je zonden begaan hebt en roept op tot bekering. De heilige geest is een hartstikke lief aspect van God. De vraag is dan ‘hoe laat Amerika vuur uit de hemel vallen?” Satan werkt hard met zijn demonen om de heilige geest van God na te apen. Todd Bentley is een handlanger van Satan. Naast Todd zijn er nog vele andere pinkstergemeentepredikanten die onder satans gezag miljoenen misleiden. De bijbel zegt dus in feite dat de theocratie in de VS gevormd zal worden, onder andere door de invloed van de uitgooing van de valse heilige geest. Het is dus geen klein probleempje, maar een die op de langere termijn reusachtige consequenties met zich meebrengt.

  Ik weet dat veel mensen hun eigen conclusies en interpretaties geven, maar dit is verkeerd. Mensen zijn te dom en onwijs om de dingen van God te kunnen begrijpen. Als God iets uitlegt dan is hij consequent en dient het te gebeuren op zijn voorwaarden. Interpreteer de bijbel bijbels en de puzzle valt op zijn plaats. Ik hoop dat ik je nu een beetje geholpen heb.

 11. Kan iemand mij het juiste correspondentie adres geven van het staatsecretariaat van het Vaticaan.

  Christiane

 12. Beste Christiane,

  Het adres van het Staatssecretariaat luidt:

  Segretario di Stato
  Palazzo Apostolico
  00120 Cittxc3 del Vaticano

  Je kan de adressen van de curie-organen ook vinden op de website http://www.katholiek.tk onder het kopje Romeinse Curie.

  Hartelijke groet,

  Caspar

 13. Ik vind deze weblog gastenboek heel goed.
  Ik wil Pastoor Peter Dennenman hartelijk danken voor de mooie eucharistievieringen.

  Ik wens hem Gods zegen toe, en ook de andere
  medewerkers bij de KRO.

  Hoogachtend,
  W.F. den Haan
  De Nieuwe Nachtegaal
  Mezenhof 1
  3082 ZE Rotterdam

 14. Hoi,

  Om het katholieke geloof een beetje te kunnen behappen moet je de geschiedenis in helaas.
  Ik ben klassiek rk opgevoed met alles er op en eraan. Ben getrouwd met iemand die gereformeerd is en dat geeft leuke discussies.
  Op dit moment neem ik een neutrale positie in nadat ik een fraai boek heb gelezen over het pauselijke leger de zouaven, waarbij haarfijn wordt vertelt hoe de rk-macht in elkaar zit. Is misschien leuk om te lezen voor je man.

  Groetjes en lol John

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s